Programul Prima Casa

Clasamente Banci.ro – Programul Prima Casa

Noul program “Prima Casa”

16 February 2010

In sedinta de guvern din 17 februarie 2010 va fi prezentat actul normativ cu modificarea plafoanelor de garantare pentru creditele obtinute prin programul “Prima Casa”. Noile norme prevad trei praguri de garantare astfel:

60.000 de euro pentru locuintele vechi
70.000 de euro pentru locuintele noi
75.000 de euro pentru constructia de locuinte prin asocierea mai multor persoane

Prin intrarea in sedinta de guvern din 17 februarie 2010 programul “Prima Casa” va suferi o intrerupere de cateva zile deoarece programul in varianta 2009 s-a terminat in data de 15 februarie 2010.

Categorii: Stiri imobiliare

2 Comentarii

  1. Herea Mihaela says:

    75.000 de euro pentru constructia de locuinte prin asocierea mai multor persoane ?
    Ce inseamna mai multe persoane?Trebuie sa construiesc casa cu o firma de constructii ca eu as dori creditul dar doresc a ridica casa in regim propriu.

  2. andreiv says:

    Din cate am inteles trebuie sa fie cel putin 7 oameni in asociere care trebuie sa ia imprumut prin Prima Casa. Terenul trebuie sa il aiba in proprietate inainte de a contracta imprumuturile cei 7 oameni. Banii se dau in functie de stadiul lucrari si cred ca trebuie neaparat prim firma de constructie pentru ca iti trebuie facturi pentru tot ce faci. Cred ca o sa fie asemanator cu creditele care se dadeau inainte de banci pentru modernizarea imobilului, in care trebuia sa aduci facturi pentru orice.

Adauga un comentariu

You must be logged in to post a comment.

Tweets

No public Twitter messages.
Business Blogs - BlogCatalog Blog Directory
Noul program “Prima Casa”